[eq-dev] two-node problem in the WinXP clusters

yuan guodong yuangd at mail.buct.edu.cn
Mon Jun 29 04:00:24 CEST 2009


I ran the equalizer using two Winxp machines(192.168.1.88 and 192.168.1.101)
the 192.168.1.88 is server and 192.168.1.101 client, the config file is
2-node.2D.eqc,
My running steps are as follows:
1) On the "192.168.1.101", starting a command window and running "eqPly --
--eq-client --eq-listen 192.168.1.101:4242";
2) On the "192.168.1.88", starting a command window and running "eqServer
configs/2-node.2D.eqc";
3) On the "192.168.1.88", starting a command window and running "eqPly -m
rockerArm.ply".
The two steps are correct. However, after the 3) step, the rendering thread
was crashed. what's wrong with my steps?


------------------------------------------------------
# two-to-one sort-first config for cluster at unizh
global
{
    EQ_WINDOW_IATTR_HINT_FULLSCREEN ON
}

server
{
    config
    {
        appNode
        {
            pipe 
            {
                window
                {
                    viewport [ 640 400 1280 800 ]
                    attributes{ hint_fullscreen ON }
                    channel { name "channel1" }
                }
            }
        }
        node
        {
            connection { hostname "192.168.1.101" TCPIP_port 4242}
            pipe { window { channel { name "channel2" }}}
        }
        compound
        {
            channel "channel1"
            wall
            {
                bottom_left  [ -.32 -.20 -.75 ]
                bottom_right [  .32 -.20 -.75 ]
                top_left     [ -.32  .20 -.75 ]
            }

            compound
            {
                viewport [ 0 0 1 .5 ]
            }
            compound
            {
                channel "channel2"
                viewport [ 0 .5 1 .5 ]
                outputframe {}
            }
            inputframe { name "frame.channel2" }
        }
    }    
}


------------------------------------------------------




-- 
View this message in context: http://n2.nabble.com/two-node-problem-in-the-WinXP-clusters-tp3172198p3172198.html
Sent from the Equalizer - Parallel Rendering mailing list archive at Nabble.com.




More information about the eq-dev mailing list